The anti🚫-derailment🚃 & thread🧵 hijacking🔫 thread🧵 ⁉

Looks like it’s up and working on my end, are you sure?

Thx

When I click to see your reply it just refreshes the page so whatever you did worked :wink:

1 Like

image
image

5 Likes

There are other places to get them, this is where I got my ones

https://a.aliexpress.com/_mOKMcL6

2 Likes

@turbo2ltr

Pretty sure your Monitor farm has grown since the last time we saw it

A different vibe to @RyuuzakiJulio set up, but you guys are close in monitor numbers

2 Likes

Now I’m curious about your home, @Pilgrimsmaster? I assume that you don’t need monitors when you’re software but having a KVM switch for the servers is always nice.

2 Likes

you only need one monitor for terminal

I envision Pilgrimsmaster like Bob. Has a customizable VR room to chill out like a person when the urge arises with futuristic floating screens using hand gestures to control various terminals and forum threads.

4 Likes

Pilgrimsmaster lives in the cloud to begin with… I wonder if he was always an AI, or if he used to be a meatbag who got uploaded?

2 Likes

Pilgramaster’s original name is ChatGPT23 but he’s stuck in our timeline as it was his last indexed save of the internet.

6 Likes

How I imagine Pilgrimaster’s place from the outside.

How I imagine Pilgrimaster’s place from the inside.

Love ya, buddy!

5 Likes

Quick question here that I don’t believe needs its own topic. I’m using an iPhone 15 pro max and when I add the forum to the homepage the icon is solid black.

IMG_3889

Even the icon is safari when I go to add it is blacked out, but not on the share tab.


Very briefly when I swipe out of the app, a portion of the logo is visible, but then it cuts back to solid black.

IMG_3898

Quick notes to add: This has been like this since I got my iPhone I believe. My previous phone Samsung galaxy note 20 ultra did not have this issue. All in all this is very minor and doesn’t take away from my experience. I’m mostly just curious about it.

Interesting, iPhone 13 Pro. I’ve never added bookmarks to the home screen before but this is what it did for me.

2 Likes

For me the icon in the loading screen has been gone for a couple weeks. It looks like a transparency issue

2 Likes

I get the same as Az
And my home screen icon is this:
Screenshot_2023-11-03-10-06-20-17_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329
So I don’t think the logo works in dark mode?

Edit: Tried light mode, but it still launches with the dark grey screen before switching to light mode.

Same as you. Icon is clear but big black circle of despair when launched

Screenshot_20231103-112617

That’s interesting seeing it from everyone else’s perspective. For me it’s solid black when the app running in the background minimized / on the homepage, and when the app is closed. The only change is entering or exiting the app. Then I get the DT logo briefly with only the black parts.

I did try setting my phone and the forum both to light mode before adding to homepage. It still gave a solid black icon.

We have actually had previously.

“The mysterious case of the ever decreasing icon size”

MINE
Screenshot_20231104_080832_One UI Home

BACKEND ALL LOOKS FINE

it could be a bug with the newly rolled out Discourse update :man_shrugging:

2 Likes

Yea I still have the black icon :man_shrugging:t2:
Much sneaky sharp edge

1 Like